Even voorstellen

Even in het kort: ik ben een creatieveling en denk in oplossingen. Met ruim 10 jaar ervaring in visual design en interaction design en e-mailmarketing heb ik de focus op online media en mobiel design gelegd. Wil je meer over mij weten, waar ik blij van word? Neem dan hier een kijkje.

Wat heb ik te bieden

UX Design

Research & Concepting: UX Tools zoals persona's, Customer Journeys, Expert Reviews, user testing; Wireframes & Prototypes: low-fidelity (sketching) & high-fidelity (Axure, Sketch + Craft/Invision).

Visual Design

Ruime ervaring in het creëren van campagne uitingen (print, drukwerk, banners, landingspages). Als creatieveling word ik er blij van om van niets iets te maken, want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden.

E-mail marketing

Opzetten & uitwerken van campagnes. Nieuwsbrieven versturen & conversie-optimalisatie (A/B testing, deliverabily, gepersonaliseerd). De juiste boodschap op het juiste moment te sturen.

Projecten

Een selectie van projecten waar ik recent aan gewerkt heb

User Experience

User Experience, de totale ervaring die iemand heeft bij het gebruik van jouw product, systeem of service. Behoorlijk breed dus, want het gaat om de complete beleving en het gebruikersgemak. Als UX-er zijn er per fase tools in te zetten om meer over de gebruiker te weten te komen.

Research/Strategie

Doel: de requirements van de organisatie achterhalen en inzicht krijgen in de wensen van de gebruiker. Welke processen zijn er, en hoe zorg je voor een optimale ervaring van de gebruiker bij het gebruik van je product. In te zetten tools: UX briefing, persona's, design thinking (business goals / user goals), user stories, competitor analyse.

Concepting & Prototyping

De volgende stap is het genereren van ideeën, de toetsen en evalueren de beste ideeën uitwerken in een prototype. Gaandeweg zie je hoe het product gebruiksvriendelijk gemaakt kan worden, en voldoet aan de wensten van de gebruiker. In te zetten tools: sketching, information architecture, wireframes, prototypes, customer journey.

Design & Testing

Naast validatie en implementatie van de prototypes, is dit de fase voor Visual Design. Elk project is uniek, dus ook de tools die je inzet. Voor validatie: kwalititatief en kwantitatief user testing. Tools Visual Design: (atom) style guide. Na livegang wil je zoveel mogelijk de feedback van je gebruiker weten, om hiervan te leren en je product door te ontwikkelen.

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met mij op