Intro

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig. Naast tekenen en schilderen, fotografeer ik graag. Vooral als ik op reis ben. Ik ben enorm Azië fan, en heb inmiddels mooie plekken mogen zien. Ik hou van lekker koken (en lekker eten!). Ook mijn werk is een creatief beroep, namelijk UX Designer. Op deze website laat ik een selectie van mijn creatieve werk zien.

Stijl & inspiratie

Mijn tekenstijl varieert van figuratief tot abstract. Kleurrijk en gedetailleerd zijn kenmerken die veel in mijn werk terugkomen. Naast architectuur, zijn zelfgemaakte foto’s van reizen naar Azië voor mij een inspiratiebron.
Voor abstract is het een ander verhaal. Dit begint met een leeg vel papier, en eindigt met een kleurrijk geheel. Mijn abstracte werk kenmerkt zich door het gebruik van heldere kleuren. Ik hou ervan om deze kleuren in elkaar over te laten lopen zodat het een mooi geheel wordt.

Materiaal

In mijn jonge jaren tekende ik op alles wat los en vast zat. Tegenwoordig ben ik wat selectiever. Het formaat verschilt, tussen een klein blaadje (van 10 bij 15 cm), tot een afmeting van 80 bij 60 centimeter. Qua materiaal werk ik de laatste tijd veel met kleurpotlood. Dit vind ik het fijnst werken om tot een mooi resultaat te komen. Daarnaast heb ik met acryl gewerkt. Ook hier zijn een aantal werken van te zien op deze website.